جمنان پروتئین، یاران سلامت
سابقه
چندسال قبل، حواشی مختلفی درباره محصولات فرآوری شده به خصوص سوسیس و کالباس مطرح می شد ولی خوب خانواده و بچه ها، ساندویچهای سوسیس و کالباس رو دوست داشتن، پس باید فکری می کردیم یا یه تلاشی می کردیم ببینیم خودمون می تونیم توی خونه محصولات فرآوری شده تهیه کنیم یا نه.
بالاخره طبق یه دستور پخت کالباس خونگی، موفق شدیم چیزی شبیه به کالباس تولید کنیم. ما هر روز تلاشمون رو بیشتر کردیم تا در نهایت تونستیم محصول اصلی رو تولید کنیم.
همه دوست داشتن
کمی بعد در کار پیشرفت کردیم. به قدری که وقتی یک نمونه از محصول رو برای یکی از دوستان بردیم با حمایت و تشویق اون مواجه شدیم و تصمیم گرفتیم کار رو توسعه بدیم. تجربیات جدیدی رو مرور کردیم و در همین حین متوجه شدیم محصولی که تولید می کنیم مورد اقبال و توجه دوستان و مصرف کنندگان قرار گرفته .هر روز که می گذشت کار برامون جدی تر و رسمی تر می شد و کم کم سفارش هم می گرفتیم اما شیوه و حجم تولید دیگه جوابگوی نیاز بازار کوچک پیرامونمون نبود.
کار رو متوقف کردیم
سفارش ها تقریبا زیاد شده بود و ما نمی تونستیم اونها رو پاسخ بدیم. یه روز انقدر فشار کار برامون زیاد شد که تصمیم گرفتیم همه چی رو متوقف کنیم. البته فقط این موضوع نبود برخی مشکلات دیگه مثل جور درنیومدن قیمت ها و هزینه ها هم برامون پیش اومد که ما رو دلسرد کرد و باعث شد مدتی کار نکنیم.
دوباره شروع کردیم
هر چقدر ما دلمون نمی خواست کا رو ادامه بدیم دوستان و مشتریان مدام درخواست می کردن و متقاضی محصولات بودن. انقدر با درخواستهای مختلف و پیشنهادات خوب مواجه شدیم که دوباره انگیزه پیداکردیم. اما اینبار کمی حرفه ای تر کار رو شروع کردیم. قیمت های بازار رو مدام بررسی می کردیم و کیفیت ها رو بررسی می کردیم و بالاخره شروع مجدد.
همبرگر ساده اما درست
ایندفعه استراتژی رو کمی تغییر دادیم و سراغ محصولی رفتیم که دردسر کمتری داشته باشه، زودتر آماده بشه محصول شناخته شده تری باشه، شرایط نگهداری راحتری داشته باشه و مشتریانش هم در دسترس تر باشن. پس اومدیم سراغ تولید همبرگر و شروع به تولید همبرگرهای با کیفیت و با متریال های مختلف کردیم.
یک قدم بزرگ اما درست
این ماجرا ادامه داشت روز به روز سفارشات بیشتر شد و ما دوباره تولید سوسیس و کالباس هم اضافه کردیم. حالا وقت یه تصمیم بزرگ بود باید کار رو توسعه می دادیم و الّا با وجود اون همه سفارش بازهم باید کار رو متوقف می کردیم. پس تصمیم گرفتیم در مرحله بعدی یه فاز دیگه رو تجربه کنیم یعنی ثبت برند و تولید در ظرفیت خالی کارخونه های معتبر.
همکاری با کارخانه ها
ما سراغ ظرفیت خالی کارخونه ها رفتیم اما با ریزه کاری های خودمون و ملاحظات و حساسیتهای مشتری های عزیزمون. به این ترتیب وارد مرحله و مقیاس جدیدی از تولید از لحاظ کیفیت ،تنوع و حجم تولید شدیم و به لطف و یاری خدا و همراهی همه دوستان تا اینجای کار پیش اومدیم و حجم تولیدات رو بالا بردیم تا جایی که بازار کوچک اطراف ما تبدیل به یه بازار استانی شد.
ما و شما
ان شا الله ما امیدواریم بتونیم روزبه روز این مسیر رو با حمایت و کمک شما بهتر از پیش ارتقاء بدیم و به جایی برسیم که بهترین محصولات دنیا رو با بهترین قیمت ها در اختیار مصرف کنندگان بگذاریم. ما الان به بازاری به وسعت ایران فکر می کنیم و مطمئن هستیم کیفیت ما رو به این بازار خواهد رسوند.
ویژگیهای جمنو یا جمنان پروتئین یاران سلامت
1-استفاده از مواد اولیه مرغوب و تازه
2-حدالمقدور از مواد نگه دارنده استفاده نمیشه
3- در تولید محصولات به طبع و مصلحات اون دقت میشه
4-نمک و ما ادراک نمک (یعنی نمکهای استفاده شده در محصولات ما دلنمک جهرم به علاوه نمک صورتی معروف به هیمالیا و به علاوه نمک آبی، با تمام خواص اعجاب انگیزش بصورت یکجاست)
5-ما مرتب طعم ها رو با شما چک می کنیم تا به معتدلترین و بهترین محصول دست پیدا کنیم.